VI LEGGER STOR VEKT PÅ

PERSONLIG SERVICE OG TETT OPPFØLGING

Om Oss

Vikarpartner tilbyr fleksible rekruttering- og bemanningsløsninger innen økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, HR og personal, kundeservice, og IT-support.

Vi legger stor vekt på personlig service og tett oppfølging av våre kunder, så vel som våre kandidater. For våre kunder er vi spesielt opptatt av å finne kandidater med ønsket kompetanse og ikke minst rett personlighet for nettopp din bedrift. Gjennom Vikarpartner har vi vært totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989, og i vår avdeling Businesspeople Rekruttering tilbyr vi rekruttering og bemanning av stillinger på leder,- mellomleder,- og spesialistnivå.

Vi står mer enn gjerne til tjeneste for deg som ny kunde og som ønsker å prøve ut et alternativ til din nåværende forbindelse. Dersom dine behov og vår kompetanse er sammenfallende, er vi sikre på at vi skal kunne få et langsiktig og godt samarbeid.

Vår visjon om at de kunder og kandidater som har benyttet våre tjenester for fremtiden skal ha oss som sitt førstevalg, er din beste garanti for at vi strekker oss langt for å finne gode løsninger på dine bemanningsbehov.

 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Meld deg på 
nyhetsbrevet vårt

Nyheter