Ledige stillinger


Vikariat
Fulltid
Posted 1 week ago

Vi søker logistikkmedarbeider til vikariat, på vegne av oppdragsgiver. Hvis du er positiv av natur, liker høyt tempo og trives i tett samarbeid med kollegaer internt, kan dette være stillingen for deg. Vi ser etter en medarbeider som også har gode evner når det gjelder å jobbe strukturert og nøyaktig, og trives i en travel […]

LES MER

Vikariat
Deltid
Posted 1 week ago

For vår kunde sentralt i Oslo, ser vi etter deg som har noen års erfaring som regnskapsmedarbeider og er ledig nå.Stillingen er deltid, 3 ganger i uken. 

LES MER

Hensikten med stillingen er primært å følge opp norske kunder fra signatur til de er aktive i systemet, samt bygge relasjoner og behandle leads fra norske partnere. Salgskonsulenten skal identifisere nye forretningsmuligheter gjennom aktiv leadskartlegging og selge inn Elavon’s produkter og tjenester i det nordiske markedet for å imøtekomme deres behov.

LES MER

Fast, Vikariat
Fulltid
Posted 1 month ago

Nå søker vi deg som har solid kompetanse innenfor regnskap. Vi registrerer jevn etterspørsel etter autoriserte regnskapsførere, regnskapssjefer, regnskapskonsulenter og regnskapsmedarbeidere. Enten du er ledig omgående og trenger ny jobb raskt, eller om du tenker at det er på tide å flytte litt på deg – så er du interessant for oss.

LES MER

Sumitomo i Oslo søker Salgsadministrator til OCTG-avdelingen (Oil Country Turbular Goods). Vi ser for oss at du har noe relevant erfaring, for eksempel fra ordre/kundeservice, samt noe kjennskap til regnskapsfaget. Den rette personen for stillingen har gode kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk, er strukturert og serviceinnstilt, og trives i et internasjonalt arbeidsmiljø.  

LES MER