Ledige stillinger


Sumitomo i Oslo søker en profesjonell og dyktig salgsadministrator til OCTG-avdelingen (Oil Country Turbular Goods). Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig innebære å assistere selgerne med varierte arbeidsoppgaver.

LES MER

Vikariat
Fulltid
Posted 4 days ago

Som Fleetkonsulent vil du utvikle gode relasjoner og sikre et godt samarbeid med Fleetkunder og forhandlere. Du vil få ansvar for en egen portefølje og besørge god og rask behandling av henvendelser fra forhandlere og kunder. Stillingen Fleetkonsulent ligger under Fleet Service med spesialisering på biladministrasjon. Fleet Service er en del av Salg. Stillingen er […]

LES MER

Som kundekonsulent hos vår oppdragsgiver vil ditt hovedansvar være å motta, registrere og løse eller videreformidle ulike typer henvendelser. Stillingen er deltid og passer for eksempel perfekt ved siden av masterstudiet. 1-2 fulle dager i uken på kundesenter for et spennende selskap sentralt i Oslo. 

LES MER

Er du nyutdannet med ønske om en karriere innen regnskap? Vi ser etter deg som er ledig for oppdrag nå! For et selskap i vekst ser vi etter en pliktoppfyllende regnskapsmedarbeider. Du vil bli en del av et regnskapsteam med engasjerte medarbeidere.

LES MER

Som kundeservicemedarbeider vil du bidra til å oppnå målene på telefon og mail. Vi ser for oss at du trives godt med kundekontakt og at du blir motivert av å yte god service! Det er viktig at du liker å jobbe i team og at du kan sette pris på rutineoppgaver. 

LES MER