ANNONSERTE

Ledige stillinger

Interessert i å høre om flere muligheter? 

 Vi har til enhver tid flere stillinger tilgjengelig enn de du kan søke på her. Fra vår kandidatregistrering kontakter vi fortløpende aktuelle kandidater til ledige stillinger. Mange av disse stillingene blir ikke annonsert. Registrer deg enkelt ved å laste opp din CV.


Ønsker du kortere oppdrag i resepsjon/sentralbord? Trives du med å yte service? På vegne av vår oppdragsgiver i Oslo søker vi nå etter deg som kan steppe inn som vikar i resepsjon/sentralbord på kort varsel. Vi ser for oss at du trives med høyt tempo, liker struktur, har evne til å lytte til kunden, prioritere riktig […]

LES MER

Supportavdelingen til vår oppdragsgiver har behov for ekstra ressurser, og vi søker nå etter to dyktige og engasjerte vikarer til oppdrag minimum ut april 2021. 

LES MER

Er du nyutdannet og på jakt etter drømmejobben? For flere av våre kunder søker vi deg som nå er på jakt etter din første kontorjobb! Det vil være en fordel om du har litt kontorerfaring fra tidligere. Som saksbehandler/kundeservicemedarbeider innen bank/finans/forsikring blir du en del av et fagmiljø og får en unik mulighet til å utvikle […]

LES MER

På vegne av vår oppdragsgiver søker vi en lønnsmedarbeider. Er du rutinert i lønnsfaget og kan jobbe selvstendig? Da ønsker vi gjerne å komme i kontakt med deg. 

LES MER


Se flere ledige stillinger hos vårt søsterselskap Businesspeople Rekruttering.