Ledige stillinger

Fast
Fulltid
Posted 6 days ago

Relokator Montasje søker en logistikkoordinator som brenner for gode kundeopplevelser! Relokator Montasje søker en motivert logistikkoordinator som brenner for gode kundeopplevelser, og ser etter deg som har tydelig driv og gjennomføringsevne! Oppstart snarest. 

LES MER

Som kundeservicemedarbeider vil du bidra til å oppnå målene på telefon og mail. Vi ser for oss at du trives godt med kundekontakt og at du blir motivert av å yte god service! Det er viktig at du liker å jobbe i team og at du kan sette pris på rutineoppgaver. 

LES MER

Vikariat
Fulltid
Posted 2 weeks ago

Er du en god kundebehandler og nysgjerrig på hvordan musikk forvaltes i Norge? På vegne av Tono søker vi en god relasjonsbygger med dokumentert erfaring fra salg/kundebehandling og markedsrelaterte oppgaver. Som Salgsmedarbeider vil du jobbe med forvaltning og lisensiering, både selvstendig med resultatansvar, og som del av et team. Du er utadvendt og serviceinnstilt, og vil passe godt inn […]

LES MER

Er du vår oppdragsgivers nye kredittkonsulent? Som kredittkonsulent vil du være en del av et kreditt- og inkassoteam på 14 personer og jobbe med kredittvurdering av kunder i Retail-segmentet. Som en del av tilpasningen til et nytt marked har kredittavdelingen utvidede åpningstider for å behandle kredittrelaterte spørsmål og søknader. Nå ser vi etter deg som […]

LES MER

Er Vår oppdragsgiver søker flere folk til deres arbeid med «tracking» av musikkbruk på konsertområdet og fordeling av vederlag fra kunder mellom musikkverk og opphavere.Er du målrettet, strukturert, nøyaktig og analytisk vil vi gjerne høre fra deg. Erfaring med bruk av Excel som arbeidsverktøy er en forutsetning.

LES MER

Vikariat
Fulltid
Posted 1 month ago

Med salgserfaring i bunn åpnes lett andre dører – vi kan presentere deg for spennende selskaper! Den vi søker er en relasjonsbygger, tar initiativ og liker å jobbe i et sosialt miljø. For flere av våre kunder søker vi deg som nå er på jakt etter din første kontorjobb. Du må gjerne ha jobbet innen […]

LES MER

Fast
Fulltid
Posted 2 months ago

Relokator er i sterk vekst og søker en analystisk og strukturert person til stillingen Business Developer! Har du høye ambisjoner og trigges av å skape gode resultater? I denne stillingen har du en unik mulighet til å bistå ledelsen ved å strategisk kartlegge og bearbeide viktige forretningsmuligheter. 

LES MER

Fast
Fulltid
Posted 2 months ago

Vil du jobbe med salg og forretningsutvikling i et internasjonalt selskap?  Account Manager Direct Sales skal identifisere nye forretningsmuligheter basert på kunnskap om kunder, markeder, produkt og service.

LES MER