Ledige stillinger


Spennende mulighet for deg som ønsker en administrativ stilling i et internasjonalt selskap! Sumitomo Stavanger søker Administrative Assistant til en nyopprettet stilling i Global Energy Service avdelingen. Vi ser for oss at du har relevant erfaring, for eksempel fra administrativt/kundeservice, samt noe kjennskap til regnskapsfaget. Den rette personen for stillingen har gode kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk, er […]

LES MER

Vikariat
Fulltid
Posted 6 days ago

Volkswagen Møller Bilfinans søker en dyktig kredittkonsulent til kreditt- og inkassoteamet i Oslo. Vi ser for oss at du er analytisk og strukturert, og at du motiveres av å yte god service. Volkswagen Møller Bilfinans kom på 6. plass over Norges beste arbeidsplasser i kategorien 50-199 medarbeidere, i Great Place to Work sin undersøkelse i 2018! 

LES MER

På vegne av vår oppdragsgiver søker vi en dyktig advokatassistent/advokatsekretær Vi ser for oss at du er en engasjert medarbeider som trives med et høyt tempo i hverdagen. Du får energi av å ta eierskap til oppgaver, av å jobbe i et inkluderende og likestilt miljø, og av å lære nye ting! Du bidrar selv […]

LES MER

Fast
Fulltid
Posted 2 weeks ago

Vi søker en lager- og ordremedarbeider som trives i et selskap med høy faglig integritet og tverrfaglig samarbeid.

LES MER

Vikariat
Fulltid
Posted 4 weeks ago

Supportavdelingen til Verifone består i dag av 13 dyktige og engasjerte medarbeidere, og vi søker nå etter vikarer for medarbeidere som skal ut i permisjon i perioden 01.03.2020 – 31.12.2020  Hvis du er positiv av natur, er en serviceperson og trives med kundedialog, kan dette være stillingen for deg.

LES MER

Fast, Vikariat
Fulltid
Posted 4 weeks ago

Bachelorkandidat og på utkikk etter din første jobb? For vår kunde søker vi deg som nå er på jakt etter din første kontorjobb, du må gjerne ha jobbet innen servicebransjen som hotell, retail, restaurant etc.  

LES MER