ANNONSERTE

Ledige stillinger

Interessert i å høre om flere muligheter? 

 Vi har til enhver tid flere stillinger tilgjengelig enn de du kan søke på her. Fra vår kandidatregistrering kontakter vi fortløpende aktuelle kandidater til ledige stillinger. Mange av disse stillingene blir ikke annonsert. Registrer deg enkelt ved å laste opp din CV.


Vikariat
Oslo
Posted 4 weeks ago

Møller Synergi AS søker etter lønnskonsulent (svangerskapsvikariat). Lønnsteamet består av fem lønnskonsulenter og en lønningssjef. Hver lønnskonsulent har et selvstendig ansvar for lønn A-Å for sine selskap. Det beregnes lønn for 23 selskaper i konsernet (Norge) med til sammen ca. 3 000 ansatte. Lønnssystemet som benyttes er Aditro lønn (Personec).

LES MER

Vikariat
Oslo
Posted 1 month ago

Møller Synergi AS søker regnskapskonsulent. Regnskapsteamet som søker etter ny medarbeider består av åtte regnskapskonsulenter og en regnskapssjef. Teamet har ansvar for regnskap A-Å for bilforhandlere i Region Stor-Oslo. 

LES MER

Du skal være Elavons ansikt utad, og vi ønsker kandidater som ser på kundeservice som en profesjon. Som kundekonsulent får du hovedansvaret for kommunikasjon med svenske kunder, i tillegg til henvendelser fra det norske markedet. Det vil være en stor fordel om ditt morsmål er svensk. 

LES MER

Vi er på utkikk etter en dansktalende person som kan gi en høy grad av service, opptre profesjonelt, og sikre høy kundetilfredshet!

LES MER


Se flere ledige stillinger hos vårt søsterselskap Businesspeople Rekruttering.