Hva sier kundene våre ?

Vi er stolte over å ha mange fornøyde, faste kunder. Her har vi samlet noen av tilbakemeldingene vi har fått. Ta gjerne kontakt med disse om du ønsker en mer utfyllende kommentar.

Kundene

UMS Media har benyttet Vikarpartner ved ansettelser innen økonomi, support, grafisk design og salg siden 2006. Det beste med Vikarpartner er at de har kundens behov i fokus. De bruker mye tid på å sette seg inn i virksomheten og de er veldig flinke på oppfølging. Jeg har aldri oppfattet Vikarpartner som innpåsliten og de “presser” aldri på deg ansatte for å nå sine mål. De er en meget profesjonell aktør i markedet og leverer til konkurransedyktige priser. Undertegnede har alltid benyttet flere byråer ved rekruttering – av 12 stillinger har Vikarpartner levert 11 av dem. Alle er fast ansatt i dag. Vikarpartner bør vurderes som leverandør ifm. ansettelser/vikarer. Anbefales!

Tor-Erling Nilsen – Salgsdirektør, UMS Media AS

Vikarpartner har de siste årene stabilt levert gode kandidater tilpasset våre behov. Vår kontakt i Vikarpartner er opptatt av å kjenne godt til oss som bedrift og kravspesifikasjonene til hver enkelt stilling. Det gjør at vi opplever å få i hus gode kandidater, som ikke sjelden rekrutteres til faste stillinger.

Monica Stava – HR Coordinator, Indra Navia AS

Tripletex har hatt stor suksess med hjelp fra Vikarpartner når det gjelder rekruttering av personell innen salg og support for IT-bransjen. Vikarpartner har gitt svært god oppfølging underveis, og rekrutteringsprosessen har vært en positiv opplevelse for oss i Tripletex! Vi vil absolutt anbefale Vikarpartner som leverandør.

Hege Oustad – Daglig leder, Tripletex AS

Rask, effektiv, lokalt byrå – som har vært flinke til å finne kandidater som passer til våre behov.

Githa Brusch Trapnes – Personalansvarlig, Tomra Systems ASA

Salmon Brands AS (SALMA) har brukt Vikarpartner gjennom flere år, både til rekruttering og vikartjenester for salg og kundesenter. Vi har utelukkende god erfaring med de oppdragene Vikarpartner har gjort for oss. Vikarpartner har evnet å sette seg godt inn i våre behov og vår kultur og finner kandidater som matcher dette. Jeg kan trygt anbefale Vikarpartner både til vikartjenester og rekrutteringsoppdrag.

Ina Marlene Klaussen – Salgsleder, Salmon Brands AS

Franzefoss har benyttet Vikarpartner i mange år. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet. Konsulentene følger tett opp og skaffer vikarer som passer bra inn i vårt miljø. Flere av dem vi har leid inn som vikarer er nå fast ansatt.

Beth Fuglår – Regnskapssjef, Franzefoss AS

UECC har brukt Vikarpartner i ca. 3 år nå, og vi har veldig god erfaring fra dette samarbeidet. Konsulentene er imøtekommende og bruker tid på å sette seg inn i våre behov. På den måten har vi fått på plass flere vikarer som har funnet seg raskt til rette hos oss. Vårt mål med å hente inn vikarer er som regel fast ansettelse på sikt, noe som vi har hatt suksess med ved god hjelp av Vikarpartner!

Christine Fragoso Holen – HR Administrator, UECC AS

NPG har over flere år samarbeidet med Vikarpartner for å rekruttere fast ansatte og vikarer. Vikarpartners konsulenter er dyktige på å skape gode relasjoner og følger oss opp på en meget god måte. Gjennom tett oppfølging evner de å forstå vår virksomhet og identifisere gode kandidater. NPG har over tid flere ansatte som har kommet fra Vikarpartner, og bidratt til NPGs vekst over tid.

Stig Kristiansen – Managing Director, Norwegian Promotion Group

Finans Norge har brukt Vikarpartner i flere år og vi har svært gode erfaringer. De yter personlig og profesjonell service i alle ledd ved at de lytter til kundens behov, formidler flinke vikarer og følger godt opp underveis. Vikarpartner kan anbefales til alle som har behov for dyktige medarbeidere.

Lene Magnussen Baarlid – Direktør, Administrasjon og HR, Finans Norge AS

Avis og Budget bilutleie har brukt Vikarpartner både til innleie av vikarer og til rekruttering av faste stillinger over flere år. Vi har god erfaring med Vikarpartner da de har en meget personlig måte å jobbe sammen med oss på, og på den måten vet de veldig godt hva vi ser etter når vi rekrutterer til stillinger hos oss. Vi er veldig godt fornøyde med samarbeidet og kan anbefale Vikarpartner på det varmeste.

Ellen Danielsen – Team Leader Commercial Customer Support Norway