Vikarutleie

Vikarutleie har vært vår kjernevirksomhet i mer enn 27 år. Vi har hovedfokus på kontoradministrative stillinger på medarbeider- og mellomledernivå. For oss i VIKARPARTNER er det like viktig å løse ditt behov for korte vikariater med rask oppstart, som langtidsvikariater med behov for spesialkompetanse. Vi er opptatt av å finne kandidater med ønsket kompetanse, og ikke minst rett personlighet for å passe inn hos akkurat din bedrift og avdeling.

VIKARPARTNER er selskapet for de som ønsker og verdsetter personlig service og tett oppfølging.

Vi jobber etter prinsippet “no cure – no pay”, og det er derfor helt uforpliktende å prøve våre tjenester. Er det behov for å legge ut en stillingsannonse for å finne den optimale kandidater, gjør vi også dette uten kostnad for deg.

Vår visjon er at de kunder og kandidater som har benyttet seg av våre tjenester i fremtiden skal ha oss som sitt førstevalg. Det forplikter!

Vi ser frem til å høre fra deg.

Kontaktskjema

Fyll ut informasjon, så tar vi kontakt.

Disse var ekstra fornøyde med våre vikarer:

UMS Media har benyttet VIKARPARTNER ved ansettelser innen økonomi, support, grafisk design og salg siden 2006. Det beste med VIKARPARTNER er at de har kundens behov i fokus. De bruker mye tid på å sette seg inn i virksomheten og de er veldig flinke på oppfølging. Jeg har aldri oppfattet VIKARPARTNER som innpåsliten og de “presser” aldri på deg ansatte for å nå sine mål. De er en meget profesjonell aktør i markedet og leverer til konkurransedyktige priser. Undertegnede har alltid benyttet flere byråer ved rekruttering – av 12 stillinger har VIKARPARTNER levert 11 av dem. Alle er fast ansatt i dag. VIKARPARTNER bør vurderes som leverandør ifm. ansettelser/vikarer. Anbefales!

Tor-Erling Nilsen - Salgsdirektør, UMS Media AS

UECC har brukt VIKARPARTNER i ca. 3 år nå, og vi har veldig god erfaring fra dette samarbeidet. Konsulentene er imøtekommende og bruker tid på å sette seg inn i våre behov. På den måten har vi fått på plass flere vikarer som har funnet seg raskt til rette hos oss. Vårt mål med å hente inn vikarer er som regel fast ansettelse på sikt, noe som vi har hatt suksess med ved god hjelp av VIKARPARTNER!

Christine Fragoso Holen - HR Administrator, UECC AS

VIKARPARTNER har de siste årene stabilt levert gode kandidater tilpasset våre behov. Vår kontakt i VIKARPARTNER er opptatt av å kjenne godt til oss som bedrift og kravspesifikasjonene til hver enkelt stilling. Det gjør at vi opplever å få i hus gode kandidater, som ikke sjelden rekrutteres til faste stillinger.

Monica Stava - HR Coordinator, Indra Navia AS