Background

Velkommen til BUSINESSPEOPLE

Etter mer enn 27 års virksomhet har rekrutteringer til faste stillinger blitt en betydelig del av vår hverdag. Vi har nå etablert en rendyrket rekrutteringsdivisjon for stillinger med krav til spesial- og/eller høyere formalkompetanse. Vi ønsker deg velkommen til BUSINESSPEOPLE.

BUSINESSPEOPLE sin kjernekompetanse er stillinger på mellomledernivå innen økonomi og regnskap, salg, markedsføring, administrasjon, IT-support og HR/personal. Vi er svært opptatt av å finne faglig kvalifiserte kandidater med ønsket kompetanse, kombinert med den personligheten som passer best inn i akkurat din bedrift eller avdeling.

Vi benytter oss av anerkjente evne- og personlighetstester fra cute-e. Våre sertifiserte rådgivere legger stor vekt på personlig service og tett oppfølging av våre kunder, så vel som våre kandidater.

BUSINESSPEOPLE er et selskapet for de som verdsetter personlig rådgivning og personlig service.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi best kan bistå deg i din neste rekruttering eller din neste ansettelse.

Kontaktskjema

Fyll inn informasjon, så tar vi kontakt:

Vi matchet kundene våre med flotte kandidater

UMS Media har benyttet VIKARPARTNER ved ansettelser innen økonomi, support, grafisk design og salg siden 2006. Det beste med VIKARPARTNER er at de har kundens behov i fokus. De bruker mye tid på å sette seg inn i virksomheten og de er veldig flinke på oppfølging. Jeg har aldri oppfattet VIKARPARTNER som innpåsliten og de “presser” aldri på deg ansatte for å nå sine mål. De er en meget profesjonell aktør i markedet og leverer til konkurransedyktige priser. Undertegnede har alltid benyttet flere byråer ved rekruttering – av 12 stillinger har VIKARPARTNER levert 11 av dem. Alle er fast ansatt i dag. VIKARPARTNER bør vurderes som leverandør ifm. ansettelser/vikarer. Anbefales!

Tor-Erling Nilsen - Salgsdirektør, UMS Media AS

UECC har brukt VIKARPARTNER i ca. 3 år nå, og vi har veldig god erfaring fra dette samarbeidet. Konsulentene er imøtekommende og bruker tid på å sette seg inn i våre behov. På den måten har vi fått på plass flere vikarer som har funnet seg raskt til rette hos oss. Vårt mål med å hente inn vikarer er som regel fast ansettelse på sikt, noe som vi har hatt suksess med ved god hjelp av VIKARPARTNER!

Christine Fragoso Holen - HR Administrator, UECC AS

VIKARPARTNER har de siste årene stabilt levert gode kandidater tilpasset våre behov. Vår kontakt i VIKARPARTNER er opptatt av å kjenne godt til oss som bedrift og kravspesifikasjonene til hver enkelt stilling. Det gjør at vi opplever å få i hus gode kandidater, som ikke sjelden rekrutteres til faste stillinger.

Monica Stava - HR Coordinator, Indra Navia AS