Om oss

Vi er et 100 % norskeiet vikar- og rekrutteringsselskap etablert i 1989. I mer enn 27 år har vi opparbeidet en solid kunnskap og kompetanse gjennom ansatte med lang ansiennitet. Vi er totalleverandør av bemanningsløsninger innen administrasjon, kundeservice, salg, markedsføring, regnskap/økonomi, IT-support og HR/personal. Bemanning av vikariater skjer gjennom vårt selskap VIKARPARTNER og rekruttering til faste stillinger gjennom BUSINESSPEOPLE.

Vi legger stor vekt på personlig service og tett oppfølging av våre kunder, så vel som våre kandidater. For våre kunder er vi spesielt opptatt av å finne kandidater med ønsket kompetanse og ikke minst rett personlighet for nettopp din bedrift.

Vi står mer enn gjerne til tjeneste for deg som ny kunde og som ønsker å prøve ut et alternativ til din nåværende forbindelse. Dersom dine behov og vår kompetanse er sammenfallende, er vi sikre på at vi skal kunne få et langsiktig og godt samarbeid.

Vår visjon om at de kunder og kandidater som har benyttet våre tjenester for fremtiden skal ha oss som sitt førstevalg, er din beste garanti for at vi strekker oss langt for å finne gode løsninger på dine bemanningsbehov.

Vikarpartner er medlem av NHO og er godkjent som Revidert Arbeidsgiver. Dette innebærer at vi er underlagt ekstern revisjon som bekrefter at vi dokumenterer og etterlever sentrale prinsipper i Arbeidsmiljøloven og opptrer som seriøs og profesjonell arbeidsgiver ovenfor våre vikarer.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Background

Meld deg på
nyhetsbrevet vårt

Få beskjed så fort vi har noe nytt å fortelle.