7 intervjuspørsmål du bør forberede deg på

Man kan jo spørre seg noen ganger hva hensikten er med noen av spørsmålene som blir stilt i et intervju. Vi har plukket ut syv spørsmål det kan være greit å forberede seg på.

Søknaden som gir deg jobben!

Du er i jobbsøkermodus og har søkt på flere spennende stillinger - allikevel kommer du aldri på intervju. Bør du ta en ekstra titt på innholdet i søknadene dine?

Derfor bør du forberede en “elevator pitch”

Som jobbsøker er “The Elevator Pitch” et fantastisk verktøy. En godt forberedt pitch kan faktisk være det som gjør at du går videre i prosessen. Få 5 tips for en perfekt pitch!

10 tips til den perfekte CV

Vi har vært der (nesten) alle sammen. Stillingsannonsen lyser opp på skjermen foran deg, og du kjenner at denne jobben vil du søke på. Men så var det dette med CV. Når oppdaterte du den egentlig sist?

5 tegn på at du bør bytte jobb

Første dag etter en lang ferie skal være litt tyngre enn en vanlig arbeidsdag. Men hva hvis det er like tungt etter 3 uker? Motivasjonen kommer ikke helt tilbake, og du føler at du rett og slett er på feil plass? Bør du vurdere å bytte jobb?

Har jeg krav på lønnsforhandling?

Du føler at lønnen har stått stille en stund, og kan nesten ikke vente på årets lønnsforhandling. Ja, for den kommer hvert år, gjør den ikke?

Revidert Arbeidsgiver

I et marked hvor det stadig etableres nye bemanningsbyråer, ønsker Vikarpartner/Businesspeople å vise at vi er en kvalitetsleverandør for våre kunder. Vi er derfor stolte over å være godkjent som Revidert Arbeidsgiver.

Erfaren virksomhet i ny drakt

Rekrutteringer til faste stillinger er blitt en betydelig del av vår virksomhet. Derfor setter vi nå opp en ny divisjon. Bli bedre kjent med oss her!

Har vi en mastersyke i Norge?

"Det er en mastersyke når det har blitt en norm å ha mastergrad. Det er blitt det nye fagbrevet. Det er så mange som tar høyere utdanning at en bachelor ikke lenger er nok." Kjenner du deg igjen i dette?

Lederrekruttering

Vikar – veien til fast ansettelse

– I svært mange tilfeller ser vi at vikariater ender med tilbud om fast ansettelse, opplyser daglig leder Erik Gundersen i Vikarpartner Bemanning og Businesspeople Rekruttering.